despre noi

ALTANET - DESPRE NOI

Divizia de service IT specializata pe service si reparatii calculatoare face parte din firma ALTANET, fiind una din liniile de business pe care compania si-a concentrat activitatea.

Profesionalism

Divizia de service IT aferenta ALTANET este formata dintr-o echipa de ingineri electronisti cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor echipamentelor electronice si avand un service echipat la standarde internationale.

Experienta

Venind cu o experienta bogata in service, compania a fost fondata la inceputul anului 2003 si s-a dezvoltat in mai multe directii de business oferind si servicii IT de calitate.

De ce noi?

Experienta acumulata din proiectele finalizate, calificarile si certificarile membrilor echipei ALTANET ofera suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism.

2000+
17
1500+

Strategia companiei ALTANET se concentreaza pe furnizarea de servicii IT de calitate.

Politica firmei noastre pune accentul pe reparatii calculatoare de calitate si timpi de interventie cat mai mici la costuri optime. Pentru mentinerea acestor standarde investim in permanenta in oameni si echipamente profesionale pentru reparatii calculatoare de cea mai buna calitate.

Toate echipamentele de service sunt testate in permanenta de organizatii certificate pentru a indeplini toate standardele de calitate necesare asigurarii unor reparatii de calitate.

Toate laptopurile si calculatoare care ies din service sunt trecute printr-o serie de teste inainte sa primeasca ok-ul de livrare si garantia care se ofera.

Contactati-ne !

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0351 439 464 sau pe e-mail: [email protected] Cu un numar ridicat de calculatoare intrate in service si cu o rata de reparatie reusita de peste 90%, puteti avea incredere deplina ca alaturi de service-ul ALTANET veti avea parte de o diagnosticare rapida si corecta, de tarife reduse si mai ales puteti fi sigur de confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Contactati-ne cu incredere si veti avea certitudinea unor servicii de reparatii laptop calitative, efectuate cu aparatura profesionala de catre specialisti in service IT cu o vasta experienta in domeniul service calculatoare.