Unknown: Function get_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/clients/client1/web53/web/system/library/so/html_content/Cache_Lite/Lite.php on line 826Unknown: Function get_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/clients/client1/web53/web/system/library/so/html_content/Cache_Lite/Lite.php on line 747Unknown: Function get_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/clients/client1/web53/web/system/library/so/html_content/Cache_Lite/Lite.php on line 747Unknown: Function get_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/clients/client1/web53/web/system/library/so/html_content/Cache_Lite/Lite.php on line 747Unknown: Function get_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/clients/client1/web53/web/system/library/so/html_content/Cache_Lite/Lite.php on line 747 SEO Unknown: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /var/www/clients/client1/web53/web/system/library/template/Twig/Template.php on line 533

Altanet - optimizare WEB

Daca doriti sa faceti minime investitii in campanii de marketing, noi va oferim posibilitatea ca site-ul dv. sa fie prezent printre primele rezultate furnizate de motoarele de cautare.


OPTIMIZARE SITE-URI WEB

SEO ("Search Engine Optimization" sau "Optimizare pentru motoare de cautare")

seo

SEO este o subcategorie a marketing-ului online, aparuta in anul 1990 odată cu primele site-uri de pe Web. SEO reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site Web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate furnizate de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie.

Daca doriti sa faceti minime investitii in campanii de marketing, noi va oferim posibilitatea ca site-ul dv. sa fie prezent printre primele rezultate furnizate de motoarele de cautare.

Exista firme care va promit un loc in primele 10 rezultate in Google, Yahoo sau MSN. Noi nu facem asemenea promisiuni, pentru ca noi folosim mijloace corecte si etice de optimizare. Ce garantii SEO oferim? Va garantam ca vom optimiza cu grija paginile web ale site-ului dvs., astfel incat sa asiguram calitatea dorita de motoarele de cautare. Va garantam ca nu vom folosi mijloace SEO nepermise de catre motoarele de cautare (spamming, text invizibil, surplus de cuvinte cheie, pagini oglinda, pagini doorway, inscrieri repetate in motoarele de cautare sau in directoare, ferme de linkuri, etc.). Vom optimiza site-ul dvs. pentru a avea pozitii bune in toate motoarele de cautare importante: Google, Yahoo, MSN.

Avantajele optimizarii pentru motoarele de cautare:

Asigura functionalitatea site-ului. Un site corect optimizat este functional in orice browser. O pagina web bine optimizata are un cod sursa valid care face pagina respectiva usor de scanat de catre robotii motoarelor de cautare. Cuvintele cheie pentru care doriti sa fie gasit site-ul dvs. vor fi corect alese si amplasate strategic in continutul unei pagini web, in meta tag-uri si in link-urile de pe site, precum si in link-urile care indreapta vizitatorii catre site-ul dumneavoastra. Doar o firma profesionista de dezvoltare web poate crea meta tag-uri corecte, optimizate corespunzator pentru a fi luate in considerare de toate motoarele de cautare.

Posibile dezavantaje:

Daca firma pe care o alegeti foloseste tehinici nepermise de catre motoarele de cautare, ati pierdut deja batalia pentru pozitii fruntase in rezultatele motoarelor de cautare. Chiar daca va veti situa pe pozitii fruntase folosind tehnici black hat SEO, victoria va fi de scurta durata, existand riscul ca Google sa va scoata din rezultate pentru totdeauna. Alegeti asadar o firma care va ofera garantia unui SEO etic.


INSCRIERE IN DIRECTOARE WEB

optimizare web

Acesta este, probabil, pasul cel mai important pentru un site nou. Directoarele Web sunt precum niste biblioteci virtuale. Aici site-urile sunt organizate pe categorii (ex: site-urile de contabilitate se gagesc la sectiunea contabilitate) ori regiuni geografice (Europa, America, etc.). De ce este importanta inscrierea in directoarele web? In primul rand pentru ca Google indexeaza site-urile pe baza numarului si calitatii link-urilor (interne sau externe) de la alte pagini. Directoarele sunt considerate de catre Google si alte motoare de cautare, drept surse serioase, relevante, pentru ca sunt editate de catre moderatori umani. Inscrierea in directoare duce la o indexare mai rapida decat inscrierea in motoarele de cautare.

Avantaje ale inscrierii in motoarele de cautare:

Ajuta la urcarea pe motoarele de cautare (Google, Yahoo etc.) prin obtinerea de link-uri de calitate. Aduce trafic relevant – persoanele care acceseaza spre exemplu sectiunea de contabilitate sunt clar interesate de acest serviciu. Sunt prezente pe internet pentru o perioada indelungata de timp.

Posibile dezavantaje:

Exista directoare care folosesc mijloace neacceptate de catre motoarele de cautare. Asemenea "ferme de link-uri" sau directoare create pentru "adsense" trebuie evitate. De acceea aveti nevoie de o firma de servicii web care sa cunoasca tehnicile SEO permise (inscrierea in motoarele de cautare este o tehnica SEO).


E-MAIL MARKETING

email marketing

Marketingul prin mesaje e-mail nu este un trend, ci o modalitate eficienta, ieftina si sigura de a transmite un mesaj publicitar in cel mai scurt timp clientilor, potentialilor clienti si partenerilor de afaceri. Si la marketingul prin email exista avantaje si dezavantaje. ALTANET nu incurajeaza nici o tehnica spam. Refuzam sa folosim liste cumparate ori inchiriate. A trimite mesaje email de tip comercial persoanelor care nu si-au manifestat interesul de a primi mesaje de la firma dvs. poate fi daunator nu numai numelui sau renumelui firmei dumneavoastra, dar va poate aduce si probleme legale. Exista totusi situatii exceptionale si anume cand trimiteti un mesaj comercial unui posibil partener de afaceri a carui adresa web o gasiti pe internet. Acel mesaj va fi adresat personal, va cuprinde un disclaimer si va da lamuriri adresantului cu privire la sursa din care aveti adresa de email si motivele pentru care scrieti. Exista si liste de utilizatori web care au optat pentru primirea de mesaje comerciale. Aveti nevoie asadar de ALTANET pentru a crea o campanie de marketing prin email serioasa, care sa nu coste mult, sa ajunga la publicul tinta fara a strica imaginea firmei dumneavoastra.


OPTIMIZARE GOOGLE

optimizare google

Ce este optimizarea google?

Optimizare Google este un serviciu prestat de agentiile de web design care are ca scop imbunatatirea pozitionarii unui site in rezultatele unei cautari pe motorul de cautare Google. Astfel, daca un client vinde "feronerie" prin site-ul sau, agentia trebuie sa faca astfel incat atunci cand un alt om intra pe www.google.com si cauta "feronerie", intre primele rezultate sa se afle si site-ul clientului. Scopul final al unei bune optimizari este sa aduca maxim de vizite site-ului optimizat. Optimizarea Google asigura amortizarea investitiei pe care o faceti prin construirea site-ului. Deci, in alegerea agentiei care sa va realizeze site-ul considerati atat pretul pe site cat si calitatea serviciilor de optimizare Google oferite de agentie pentru ca fara optimizare site-ul va fi inutil -- nu veti avea potentiali clienti pe site; va fi ca un magazin, in care nu intra nimeni.

Istoria optimizarii Google

Optimizarea Google si pe motoarele de cautare erau doua servicii superficial tratate de membrii pietei de Internet din Romania (agentii web si clientii acestora) in urma cu 6 ani . In 2007, ea a capatat o importanta extraordinara pentru orice site si din ce in ce mai multe firme inteleg utilitatea existentei site-ului in Google. Practic, optimizarea google este puntea dintre site-ul dumneavoastra si potentialii clienti. Daca puntea este construita bine, atunci foarte multi oameni vor vizita site-ul si vor deveni cumparatori ai produselor si astfel dumneavoastra veti castiga bani.

La ce va foloseste?

Scopul oricarei metode de promovare este sa aduca mai multe vizite in site. Din acest motiv orice activitate care aduce potentiali clienti pe site este bine venita. Dar, orice promovare aduce un anumit tip de potentiali clienti cu caracteristicile lor. Daca puneti un banner interesant pe alte site-uri veti obtine sigur niste vizite dar cati dintre acei oameni vor cumpara ceva? Optimizarea google va aduce pe site-ul dumneavoastra (care vinde "feronerie") pe acei oameni care au cautat pe google "feronerie". Acest aspect este unul foarte important deoarece nu platiti si nu consumati fluturase pe oameni care nu au nicio nevoie de produsele dumneavoastra, ci doar pe cei care cauta ceea ce vindeti. Astfel sansa sa-i transformati din vizitatori in cumparatori este mare. De asemenea luati in seama ca peste 70% din vizitatorii site-urilor din toata lumea vin din motoare de cautare si dintre acestia (in Romania) peste 90% vin din Google.

Cum se face optimizare Google?

Optimizarea Google este un serviciu care se face atat asupra site-ului in sine (on-page) cat si in afara lui printr-un linking cat mai bun (offpage). De asemenea serviciul se face constant prin activitati care au scopul sa urce site-ul clientului in rezultate, sa-l mentina acolo odata ce a ajuns pe prima pozitie si sa descopere noi cuvinte si oportunitati pentru a creste traficul catre site si in consecinta vanzarile. De aceea orice oferta care consta in plata dintr-o "bucata" este deseori frauduloasa. De asemenea cei care va promit ca veti fi GARANTAT pe primul loc isi taie singuri craca de sub picioare pentru ca nimic nu este garantat decat prin munca constanta luna de luna pentru urcarea unui site si pentru mentinerea lui cat mai sus (atingerea primei pozitii nu garanteaza cu nimic pastrarea ei in timp). Pentru ca un site sa reprezinte un centru de profit important al afacerii dumneavoastra, munca pentru optimizarea site-ului in Google trebuie sa fie constanta si bazata pe studii continue si pe urmarirea organizata a actiunilor efectuate si a consecintelor lor.


De ce facem optimizare doar pentru site-urile create de noi?

SEO este un proces continuu care implica doua mecanisme:

 • modificarea site-ului conform unor cerinte
 • urmarirea modificarilor si corectarea acestora

Un site profesional se face pe o platforma de administrare. Platforma de administrare permite clientului sa-si administreze site-ul si in acelasi timp pe baza ei se construieste site-ul. Optimizarea On-page are mare legatura cu platforma pe care e construit site-ul; ea trebuie sa genereze surse "curate", cu un raport bun intre continutul de text si imagini versus cod, surse care sa fie compatibile standardelor w3c si multe alte detalii.

Etape in SEO:

 • clientul furnizeaza site-ul si cuvintele-cheie dupa care doreste optimizarea cautarii
 • firma noastra analizeaza site-ul dumneavoastra
 • firma noastra furnizeaza o lista de propuneri
 • in cazul acceptului dumneavoastra, realizam optimizarea propriu-zisa a site-ului
 • firma noastra va urmari in timp evolutia site-ului si impactul modificarilor, cu corectarea (imbuntatatirea) eventualelor puncte slabe

De asemenea exista un aspect omis de cei care ofera acest serviciu pentru site-uri care nu sunt create de ei: Un site bun este un site care este vizitat de un numar cat mai mare de oameni si care transforma cat mai multi dintre ei in cumparatori. Deci exista acel al doilea pas de transformare care nu tine de google ci de designul / functionalitatea si continutul site-ului.

De ce noi:

 • experienta in domeniu, pentru site-uri de diverse complexitati si teme (magazine virtuale, site-uri de prezentare firme si servicii, pagini personale, blog-uri)
 • rapiditate in executie
 • rezultate imediate
 • preturi competitive
 • garantarea imbunatatirii pozitiei site-ului (Page Rank)

Din aceste motive noi facem optimizare doar pentru clientii carora le-am dezvoltat si site-ul si stim ca le putem aduce profit din investitia facuta.

SEO este doar una din metodele de imbunatatire a "vizibilitatii" site-ului dvs. Pentru alte solutii apelati la serviciul de Consultanta IT oferit de firma noastra.