Altanet - cum cumpar

Pentru a face o comanda online puteti naviga prin site-ul nostru cu ajutorul meniului din stanga, alegand categoria dorita sau folosind optiunea de cautare, scriind produsul cautat.


cum cumpar

Selectati produsul dorit si dati click pe acesta pentru a vizualiza detaliile sau direct butonul de adaugare in cos daca ati gasit produsul dorit.

  • Te autentifici ca utilizator al acestui magazin, iti poti crea cont direct din pagina de comanda sau poti cumpara fara inregistrare;
  • Confirma comanda pentru produsele din cosul de cumparaturi;
  • Produsele comandate sunt expediate;
  • La primirea produselor, vei face plata comenzii.

Daca acest produs va satisface dorintele il puteti adauga in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului Cumpara.

Dupa finalizarea cumparaturilor este necesara Autentificarea, Inregistrarea sau Plata fara inregistrare.

Pretul afisat al produselor contine TVA.


Cosul de cumparaturi

In acesta vor fi retinute toate produsele alese. Continutul Cosului de cumparaturi poate fi afisat permanent prin selectarea acestuia din meniul principal. Un subtotal va fi afisat mereu in timpul cumparaturilor in sectiunea "Cosul meu" si vei sti intotdeauna valoarea cumparaturilor tale.

Daca doresti sa mai adaugi produse in cos, apasa butonul Continua cumparaturile.

Pentru a te intoarce la cos fara a mai comanda nimic, ai la dispozitie link-ul cosul meu, disponibil de pe orice pagina in partea din dreapta sus.

Poti verifica produsele alese si poti modifica cantitatea in care vrei sa le cumperi sau poti sterge din lista produsele pe care nu le mai doresti. Dupa ce ai bifat pentru stergere produsul respectiv sau ai completat cantitatea dorita, selecteaza butonul Actualizeaza cosul.

Daca totul este in regula, urmati pasii ce urmeaza din sectiunea "Detalii livrare comanda" pentru a finaliza comanda.

Dupa ce toate campurile obligatorii au fost completate apasati buton "Finalizeaza comanda".

Daca totul a fost in regula pe ecran va apare un mesaj de confirmare in legatura cu starea comenzii dumneavoastra.

cum cumpar

Autentificarea

Autentificarea - presupune introducerea datelor de utilizator (nume utilizator si parola) cu care v-ati inregistrat pe site. Pentru a fi plasata o comanda, trebuie sa te autentifici cu adresa de e-mail si parola declarate la inregistrarea in Contul meu. Daca esti prima data la cumparaturi pe ALTASECURITY.ro, te rugam sa completezi cu atentie datele personale din formularul de inregistrare - datele trebuie sa fie reale si complete. Anumite rubrici trebuie completate in mod obligatoriu si sunt marcate distinct. Fara aceste date, nu vom putea onora comenzile sau intocmi documentele de livrare. Dupa autentificare puteti vizualiza cosul de cumparaturi si finaliza comanda.

Inregistrarea - presupune introducerea datelor personale (nume, prenume, adresa etc) in vederea creari unui cont de utilizator necesar pentru logare.

Plata fara inregistrare - presupune completarea unui formular de comanda dupa care urmati intructiunile pentru comfirmarea comenzii.

Prin comanda telefonica

Puteti suna la unul din numerele afisate in pagina de detalii a produsului, iar un operator ALTANET va prelua comanda spre a fi procesata.

Important!

ALTANET isi asuma responsabilitatea de a asigura confidentialitatea datele dumneavoastra cu caracter personal.

Va multumim ca ati ales serviciile ALTANET!